fredag 29 januari 2010

Trötta Kalles kaviar-tider!


Nu har jag jobbat i tre veckor. Jag är trött. Ofta. Men vad härligt det är att jobba. Va härliga barnen är. Dagarna går läskigt fort. Idag är det fredag. Jag blickar tillbaka på en vecka som mest liknar en massa av tid, snarare än olika dagar. Ibland drabbas man av den totala obrydda tröttheten. Som när man klämmer ut kaviar genom att omfamna midjan på tuben. Med en hand. Mitt på tuben. Och helt nonchalant lägger tillbaka tuben i kylen. Utan att trycka ner tuben uppifrån och vika.

 Det här med bloggen går verkligen i perioder. Den senaste tiden har jag känt mig blank. Och som jag har läst på flera bloggar är det lätt att hamna i ett ifrågasättande av bloggens existens och inläggens relevans. Lite så har det nog varit för mig.

Min förhoppning är att det här inlägget ska dra mig upp ur bloggdvalan. För otroligt nog vet jag ju att det finns en liten underbar skara som bryr sig om det jag skriver.

Jag och Kom Ketchup har ju startat en bild och textbytarlek. För att stimulera fantasi och sånt. Jag ska erkänna att Ketchup under december gav mig ordet JUL att tolka genom ett foto. Och jag har försökt..... och försökt....att associera..... tolka.... och gestalta i en bild. Men icke. Måste tyvärr säga Pass. Men vill gärna ha en ny text/ord! (blink blink).

Planen för ikväll var att gå ut och ta en öl och socialisera. Kom hem från jobbet. Deckade på soffan. Vaknade av en skarp löklukt. Jonas stekte korv och lök. Vaknade kall, vresig och hungrig. Nu är jag varm, mätt och mindre vresig. Det blir nog ganska garanterat ingen utgång.  Hemma med Let`s dance.

Kärlek

9 kommentarer:

Turid Holm Flaa sa...

Hei, jeg setter pris på bloggen din, tankene, bildene og den kreative innfallsvinkelen. Håper du får hentet deg inn, får energi og tar vare på deg selv oppi all jobbing.

Tenker selv på at jeg i nesten ti år nesten ikke lagde noen kreative ting, brukte min energi på jobb og karriere. Nå forstår jeg ikke at jeg ikke skjønte at jeg måtte ta vare på det kreative i meg.

Jeg ønsker deg en riktig god kveld og helg. Og jeg syns den ord og billedleken dere har er veldig spennende. Klem fra Turid

prylpinglan sa...

å hurra du lever! söta sarah, förstår att du e trött, å vet du jag klämmer jämt kaviartuben så där... å vet du jag saknar dig å jonas å helena å att umgås med folk. kan du inte slå en signal när du orkar gå ut å ta en drink! jag vill ha en tå tre eller fura kanske... å dansa! å du.. jo lisia e lååång. lika lång som insidan av mina ben... de e inte klokt. nu ska vi oxå koll apå lets dance! puss å kram

Ewa sa...

Å, Sarah, jag saknar dig! Skönt att höra att det går bra och jobba. Själv sitter jag med näsan i böckerna igen. Tråkigt utan dig vid min sida! Kram kram

Maria sa...

Hej!
Jag tycker om att läsa här hos dig. Men jag förstår att du är trött. Kaviartubsdagar - det var fyndigt. kram till dig!

Anonym sa...

oh you are back! som jag gått in här och trånat i flera dar! men fattar att man kan hamna i bloggsvackarperioder! kommer själv hamna där om två veckor när jag börjar jobba heltid! och du får säga pass! ska fundera ut nåt nytt att utmana dej med! hoppas du får en skön och lugn helg min älskade bara barah!

Tiger sa...

Åh, det där med bloggsvacka. Jag vill radera min varannan dag.

Anonym sa...

Hej! Ja tänk vad orloig man blir när du inte bloggar man är liksom van:) Men du får givetvis ta timeout när du vill! Just idag känner jag mig också som en kaviar tub.. behöver ta igen massa sömn. Det bästa just nu är att solen kommit tillbaka och det är 15 -16 grader, så himla skönt! Vet inte om jag kommer palla med vintern sen:(
nu ska jag jobba ha det bäst!

puss och kramar i massor!

Lady Thirty sa...

kalles kaviar.
oj vad sugen jag blev på det nu...
bloggsvacka är lätt att "drabbas" av, speciellt om man har mycket att göra.
jag blir glad att läsa nya små inlägg hos dig iallafall :)

kramelikram

Toril sa...

Ja livet tar på krafterna ska gudarna veta...
allt gott